Het kloppend hart van Waterland
Live

Bedrijfsbezoek Ondernemersvereniging Waterland aan Huiberts B.V.

Gepubliceerd: Maandag 24 november 2014 18:33

Bedrijfsbezoek Ondernemersvereniging Waterland aan Huiberts B.V.

Logisch dat veel ondernemers de moeite hebben genomen om het bedrijf van de sympathieke Anja en Kees Huiberts met een bezoek te vereren.

Voorzitter Bas van Baarsen heette de ruim 60 leden van de OVW welkom. In zijn inleiding noemde hij de maatschappelijke betrokkenheid, de vaste kern medewerkers en het prachtige materiaal de pijlers onder Huiberts ondernemerschap. Naast o.a. het streven naar duurzaam ondernemen en de functie als erkend leerbedrijf. In een powerpoint presentatie, gemaakt door zijn dochter Tamara, belichtte Kees Huiberts de vele facetten van het bedrijf. Opdrachtgevers komen uit alle sectoren, overheid, gemeenten, zowel als bedrijven. Interessant daarbij is ook dat met verschillende collegabedrijven in de regio wordt samengewerkt om elkaar aan te vullen bij capaciteitsproblemen of grotere klussen.

Voorafgaand aan de presentatie werd een uitstekend buffet verzorgd door het Hart van Katwoude. Even verderop aan de Hoogedijk gevestigd, waar u terecht kunt voor feesten en partijen op locatie in brocante sfeer.

In een rondleiding langs het imposante machinepark van Huiberts werd duidelijk met hoeveel zorg het blinkende materiaal in perfecte staat wordt gehouden om direct inzetbaar te zijn bij grote en kleine klussen. Tot slot was er nog een kleine rit op het erf waarmee een jeugdwens van Greetje Gutter werd vervuld nl. rijden in een uit de kluiten gewassen tractor.

In het kader van het bedrijfsbezoek wijzen we u nog graag op de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2014 die binnenkort gaat plaatsvinden. Op de website www.ovwaterland.nl kunt u een ondernemer voordragen.

Bron: Ondernemersvereniging Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services