Het kloppend hart van Waterland
Live

Bas ten Have nieuwe bestuursvoorzitter WelzijnWonenPlus

Gepubliceerd: Woensdag 22 september 2021 12:13

Bas ten Have nieuwe bestuursvoorzitter WelzijnWonenPlus

Foto: WelzijnWonenPlus 1

De welzijnsorganisatie WelzijnWonenPlus heeft met Bas ten Have een nieuwe voorzitter gekozen voor haar bestuur. Met zijn bestuurlijke en commerciële ervaring wil de organisatie een volgende stap in haar ontwikkeling maken. WelzijnWonenPlus is actief in de regio Zaanstad–Waterland.

Inzet vrijwilligers
Ten Have, voormalig wethouder van de Gemeente Waterland, vindt dat welzijnsorganisaties van toenemend belang zijn om kwetsbare mensen te helpen deel te blijven nemen aan de samenleving. “Ik ben onder de indruk van de sociale betrokkenheid en inzet van de vele vrijwilligers. Het professionele team van WelzijnWonenPlus helpt daadwerkelijk om er voor elkaar te zijn. Ik ben er trots op om daaraan een bijdrage te mogen leveren.”

We helpen mensen elkaar te helpen
WelzijnwonenPlus organiseert hulp voor kwetsbare thuiswonende mensen. Ze werkt daarbij samen met en in opdracht van 8 gemeenten en woningbouwcorporaties in de regio Zaanstad Waterland. Ruim 700 vrijwilligers helpen bewoners bij praktische zaken als boodschappen of kleine klussen en zorgen voor sociale aandacht met bijvoorbeeld huisbezoek en koffie-ochtenden.

Bron: WelzijnWonenPlus

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services