Het kloppend hart van Waterland
Live

Barry en Bert draaien 100 uur voor Only Friends

Gepubliceerd: Zaterdag 18 september 2021 13:51

Barry en Bert draaien 100 uur voor Only Friends

Foto: DJ Bert

Voor het derde jaar op rij zijn de vrienden Barry Brand en Bert de Jong in actie voor Only Friends. 100 uur non-stop maken zij een feestje om geld en bekendheid te genereren voor Only Friends, de sportclub in Amsterdam-Noord voor kinderen met een beperking waar ook veel Waterlandse kinderen wekelijks genieten.

Vanaf 14 september zijn Bert en Barry al bezig met de 3de editie. Nog tot en met zaterdagnacht 18 september 00.00 uur kunt u live meegenieten en uw donatie doen voor Only Friends.

De 2 vrienden Bert en Barry presenteerden ook vorig jaar 100 uur non-stop een show met muziek, optredens en mooie verhalen. Dit bleek wederom een gouden formule met hilarische momenten, waarop de 2 vrienden en kijkers werkelijk van hun stoel afvielen van het lachen. In de editie van 2020 wisten de twee vrienden tijdens 100 uur For Only Friends maar liefst 35.000 euro op te halen voor dit fantastische doel.

Doordat de vrienden 100 uur non-stop online waren werd er werkelijk in het hele land maar ook daarbuiten vol overgave meegekeken , zelfs in menig Cafe was het live te volgen via de schermen, van Groningen tot aan Maastricht, maar zelfs waren de vrienden te zien in Gran Canaria.

Meer informatie: www.100uur4.nl. De uitzending is tot en met zaterdagnacht 00.00 uur live te bekijken via: https://www.twitch.tv/clearentertainment

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services