Het kloppend hart van Waterland
Live

Avond4daagse Monnickendam in aantocht!

Gepubliceerd: Zaterdag 13 mei 2017 15:39

Avond4daagse Monnickendam in aantocht!

Pak je agenda en noteer alvast: van 29 mei t/m 1 juni 2017 wordt er weer een avond4daagse gelopen in Monnickendam.
 

Dit jaar starten wij weer vanaf de locatie aan het Bernard Nieuwetijt College (Pierebaan 5) behalve op woensdag, want dan gaan wij ook dit jaar weer met de boot naar Marken en vertrekt iedereen (dus ook de alternatieve route die niet naar Marken gaat) vanaf de locatie bij de firma Leguit en Roos op het Prooyen 1 voor een mooie wandeltocht.

Nieuw is dit jaar de dinsdagroute voor de 10 kilometer lopers. Met de bus worden de lopers naar Ilpendam gebracht vanwaar zij terug lopen naar Monnickendam via Overleek en de Monnickmeer.

Heel blij zijn wij als Stichting Avond4daagse Monnickendam dat wij de mogelijkheid hebben om onze veelal jeugdige lopers door middel van nieuwe extra activiteiten te motiveren om aan dit actieve evenement deel te nemen. U moet hierbij bijvoorbeeld denken aan een wedstrijd element (prijsvraag) en het ophalen van wat lekkers na het behalen van de welverdiende medailles.

Kortom 4 ouderwetse gezellige avonden met verassende nieuwe elementen. Heeft u de datum al genoteerd? De voorverkoopdata zijn: 26 mei vanaf 18.00 uur en 27 mei van 10.00 tot 12.00 uur in de Karmac bibliotheek (’t spil 19 Monnickendam).

Voor meer informatie kunt u mailen naar avond4daagse@live.nl

Bron: Avond4daagse Monnickendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services