Het kloppend hart van Waterland
Live

Aspiranten Sullivan's Green Devils voor de 3e keer op rij kampioen

Gepubliceerd: Zondag 25 september 2016 21:02

Honk- en Softbalclub Sullivan's Green Devils uit Monnickendam kon voor de derde keer op rij kampioen worden met de jongens aspiranten. En dus toog PIM naar het sportpark.

Er werd door zowel de Sullivan's als de tegenpartij uit Amstelveen, goed warm gespeeld. Inlopen, je arm warm gooien en inslaan horen daarbij. Na de line-up de peptalk van de coach kon de wedstrijd spel begint. Als ze winnen zijn ze kampioen en anders moet het de week erna heel goed gaan.

Na de eerste inning (beide teams hebben een slagbeurt) stond het echter 0-2 na maar liefst een homerun van de tegenpartij. Coach Martin vindt het wel spannend worden, maar teamleider Dennis houdt de moed erin. En terecht. Een paar innings later staat het 5-3 en is de tegenpartij aan slag. Opdracht van de coach: alles dicht houden.

Nou dat lukte helaas niet. Toen ze met de derde nul gingen wisselen stond het gelijk! Gelukkig had de Sullivan's nog een slagbeurt tegoed. De eerste twee jongens konden de honken niet belopen door een 3-slag en de ander werd op honk 1 uitgetikt. Maar het tij werd gekeerd met de volgende slagman die na een honkslag door mocht en door de man achter hem het rondje kon afmaken en zegevierend over de plaat kwam. Met de stand van 6-5 werd de wedstrijd gestopt want de tijd zat er op en de anderen kwamen toch niet meer aan slag.

Kampioenen! Gefeliciteerd mannen!

Meer informatie over de Sullivan's vind je op www.sullivans.nl

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services