Het kloppend hart van Waterland
Live

Albert Gerritsen uit Ilpendam ontvangt Koninklijke onderscheiding

Gepubliceerd: Zaterdag 28 januari 2017 17:40

Burgemeester Luzette Wagenaar-Kroon heeft de heer Albert Gerritsen uit Ilpendam vandaag een Koninklijke onderscheiding uitgereikt.

De meeste Koninklijke onderscheidingen worden uitgereikt tijdens de Algemene Gelegenheid, beter bekend als de lintjesregen. Maar een uitreiking kan ook plaatsvinden tijdens een Bijzondere Gelegenheid in de loop van het jaar, indien er een rechtstreeks verband bestaat tussen de verdiensten waarvoor iemand wordt voorgedragen en de speciale datum van uitreiking.

Dhr. Gerritsen ontving zijn Koninklijke onderscheiding ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van kampeervereniging ‘De Golfbreker’ waar hij al sinds 1989 bestuurslid is. Maar dat is niet de enige vereniging waar dhr. Gerritsen zich als vrijwilliger voor inzet. Zo is hij bijvoorbeeld al sinds 1998 technisch bestuurs- en commissielid van de Baancommissie Jaap Eden Kunstijsbaan in Amsterdam, en sinds 2000 voorzitter van de schaatsverenigingen “Hardrijders Club Amsterdam” en “Hard Gaat Ie” te Landsmeer.

Het lintje werd tijdens de jaarvergadering van de kampeervereniging, die gehouden werd in Dorpshuis Hanswijk in Egmond aan de Hoef, uitgereikt door burgemeester L.M.B.C. Wagenaar-Kroon, in aanwezigheid van familie en vrienden.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services