Het kloppend hart van Waterland
Live

Afscheid van Paul van ‘t Hof als bestuurslid VOM

Gepubliceerd: Vrijdag 06 december 2019 12:01

Afscheid van Paul van ‘t Hof als bestuurslid VOM

In het Waterlands Museum de Speeltoren namen het bestuur en de leden van Vereniging Oud Monnickendam (VOM) met een receptie afscheid van Paul van ’t Hof als bestuurslid. Na meer dan 25 jaar!

Vanaf de start van het museum was Paul al zeer actief. Zowel bij (het inrichten van) het oude museum in het voormalige politiebureau, als bij de bouw en exploitatie van het huidige nieuwe museum, dat geopend werd in augustus 2012.

Ook voordat de St. Museum de Speeltoren werd opgericht was Paul heel actief met de collectie van Vereniging Oud Monnickendam. Paul is altijd de vraagbaak geweest voor zaken die de collectie aanging. De collectie die dus nu in het museum(depot) staat. Paul was ook actief als dagcoördinator in het huidige museum. Dit was bijna een logische opvolging van zijn werk­zaamheden (samen met zijn vrouw Ria) voor het oude museum.

Koert Kraak sprak Paul van ’t Hof namens het bestuur van VOM toe om hem hartelijk te bedanken voor zijn jarenlange inzet. Paul blijft als vrijwilliger verbonden aan het museum.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services