Het kloppend hart van Waterland
Live

Actie Sterren Stralen van Rotary Monnickendam officieel van start

Gepubliceerd: Donderdag 07 december 2017 21:57

Actie Sterren Stralen van Rotary Monnickendam officieel van start

Foto: Omroep PIM

Na het uitzwaaien van Sinterklaas werd op de Middendam in Monnickendam de actie Sterren Stralen van Rotaryclub Monnickendam officieel gestart. Door middel van een druk op de knop door de familie Heeres werden alle lichtjes van de prachtige kerstboom op de Middendam aangezet.

Inmiddels zorgt Rotaryclub Monnickendam al vele jaren voor een metershoge kerstboom op de Middendam en dus kan er inmiddels ook wel geproken worden van een traditie. En in deze traditie is het ook zo dat er vanaf de uittocht van Sinterklaas sterren verkocht worden waarop wensen geschreven kunnen worden die vervolgens in de boom worden gehangen. En de opbrengst van die actie is dan altijd voor een goed doel. Of zoals dit jaar maar liefst twee goede doelen. Speeltuinvereniging Monnickendam en Omroep PIM zijn dit jaar de uitverkorenen.

De officiƫle start van de actie vond plaats net na het uitzwaaien van Sinterklaas. Na een openingswoord van Gideon Roos, voorzitter van Rotaryclub Monnickendam, drukte de familie Heeres op een rode knop waardoor de kerstboom even in haar volle volledig verlichte glorie te bewonderen was. En dat kon rekenen op een bewonderend "ooohhhh" van het toegestroomde publiek.

De komende tijd zal de kerstboom steeds meer gevuld worden met sterren. En met het vullen van de boom zullen ook meer en meer lichtjes aangestoken worden. Meer informatie over het project en de voortgang is te vinden op www.sterrenstralenmonnickendam.nl en op de Facebookpagina van Rotaryclub Monnickendam: https://www.facebook.com/SterrenStralenMonnickendam.


Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services