Het kloppend hart van Waterland
Live

Aardbeienslof van Bakkerij Kees Gutter bekroond met goud

Gepubliceerd: Maandag 19 juni 2017 17:15

Aardbeienslof van Bakkerij Kees Gutter bekroond met goud

Foto: Kees Gutter

De aardbeienslof van Bakkerij Kees Gutter is door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen bekroond met goud! Hiermee voldoet het product aan strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten. De banketbakkers van Kees zijn natuurlijk bijzonder trots op dit resultaat. De aardbeien- sloffen zijn verkrijgbaar in alle winkels en herkenbaar aan het gouden zegel.

Het geheim?
De slof is door de banketbakkers geheel zelf gemaakt, volgens eigen recept met echte roomboter. De stevige koek met meegebakken room wordt voorzien van een dikke laag vers banketbakkersroom. De Hollandse aardbeien komen van groentespecialist Leek op de Stient in Volendam. Die selecteert de lekkerste aardbeien, die rechtstreeks van het land geleverd worden. Tot slot wordt de slof voorzien van een flinke toef slagroom. Omdat alleen de beste Hollandse aardbeien gebruikt worden, is de aardbeienslof van de bakker van Waterlands een echt seizoensproduct.

Het vakmanschap van banketbakkers Rob, Sandra, Wilma, Nathalie, Corrine en Sancho wordt met deze bekroning beloond. Bakkerij Kees Gutter is dan ook bijzonder trots op deze vakmensen en de bekroning van hun werk. De aardbeiensloffen vliegen de deur uit, maar gelukkig bent u met een online bestelling altijd verzekerd van een heerlijke, zomerse aardbeienslof!

Hoge eisen
Om in aanmerking te komen voor een gouden bekroning moet het product aan hoge eisen voldoen. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op 3 onderdelen de maximale score behaalt en op alle andere onderdelen niet lager scoort dan een 4 van 5, dan verdient het de titel 'Bekroond met Goud'. De aardbeienslof van Bakkerij Kees Gutter is herkenbaar aan de gouden zegel op de verpakking en is samen met andere bekroonde producten terug te vinden op de website www.bekroondmetgoud.nl.

Over Kees Gutter
Kees Gutter(www.keesgutter.nl) is al 56 jaar dè€ Waterlandse bakker met 7 vestigingen in Monnickendam, Purmerend, Volendam en Amsterdam en meerdere verkooppunten in groot Waterland. Brood en banket kan ook besteld worden in de webwinkel op www.broodonline.nl.

Bron: Bakkerij Kees Gutter

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services