Het kloppend hart van Waterland
Live

Aanvragen nieuwe parkeervergunningen Marken nog niet mogelijk

Gepubliceerd: Vrijdag 06 januari 2017 14:18

Aanvragen nieuwe parkeervergunningen Marken nog niet mogelijk

Zoals u vorige week heeft kunnen lezen op de gemeentepagina heeft de gemeenteraad Waterland recentelijk besloten om de regels en voorwaarden voor het inrijden en parkeren op Marken per 1 januari 2017 aan te passen. Dit betekent onder andere dat het inrijverbod en de dagtoeristenbelasting vervallen en dat er nieuwe parkeervergunningen komen.

Op dit moment zijn wij druk bezig de nieuwe afspraken in de juiste (aanvraag)formulieren te vertalen. Het aanvragen of omwisselen van parkeer en inrij-ontheffingen voor Marken is om deze reden nu NIET mogelijk. Zodra wij uw aanvraag kunnen afhandelen leest u dit op onze website en op de gemeentepagina in Ons Streekblad! In de tussentijd kunt u van uw bestaande vergunningen/ontheffingen gebruik blijven maken.

Woont u niet op Marken en heeft u eind 2016 bij ons een aanvraag ingediend voor een nieuwe inrij-ontheffing van 2017? Dan wordt er binnenkort door één van onze medewerkers contact met u opgenomen om te overleggen hoe wij de kosten aan u kunnen terugstorten en welke nieuwe optie het beste past bij uw toekomstige bezoek(en) aan Marken.

Wij werken aan een snelle oplossing en rekenen op uw begrip tijdens deze ‘overgangsperiode’.

Bron: gemeente Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services