Het kloppend hart van Waterland
Live

80 kinderen genoten van zeer geslaagde MOVAK 2019!

Gepubliceerd: Zondag 25 augustus 2019 09:04

80 kinderen genoten van zeer geslaagde MOVAK 2019!

Zo'n 80 kinderen uit Waterland hebben weer genoten van MOVAK, die van 19 t/m 22 augustus werd georganiseerd door De Bolder. Zoals ieder jaar weer in het teken van een thema, dit jaar was het ‘Sprookjes’.

De weersverwachtingen waren voorafgaand aan MOVAK niet heel erg goed, maar vlak voor MOVAK sloegen het weer om en zo werd op maandag al begonnen met zon. Tachtig kinderen stonden klaar, om de meest prachtige hutten te gaan bouwen. Dat allemaal onder leiding van een grote groep zeer enthousiaste vrijwilligers.

De kinderen bouwden in groepen hutten. Daarmee wordt altijd standaard begonnen op maandag, maar omdat het bouwen van zo een onderkomen best wel wat tijd in beslag neemt, wordt er op dinsdag verder gebouwd. Dinsdag stond het terrein achter De Bolder vol met prachtige hutten met ieder een eigen hutnaam en toen kon er ook echt in geslapen worden.

Vier dagen lang waren er allerlei activiteiten rond het thema ’Sprookjes’ zoals broodjes bakken bij het kampvuur, een waterbuikschuifbaan, zwemmen en allerlei sportieve activiteiten, zoals kanoën. En zoals elk jaar werd MOVAK afgesloten met een gezellige bonte avond en kregen de kinderen de kans om hun talenten te laten zien. Na het zingen van het enige echte MOVAK kamplied zijn de kinderen, moe maar zeker voldaan naar huis gegaan.

De vele vrijwilligers en sponsoren van MOVAK hebben er ook dit jaar weer voor gezorgd dat MOVAK 2019 weer een groot succes was. Op naar de editie van volgend jaar!

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services