Het kloppend hart van Waterland
Live

8 Maart Internationale Vrouwendag in De Bolder

Gepubliceerd: Zondag 05 maart 2017 11:09

Overal ter wereld staat 8 maart in het teken van de vrouw. Internationale vrouwendag laten ook wij niet zomaar voorbijgaan. Op woensdag 8 maart nodigen wij alle vrouwen van Waterland uit om samen Internationale Vrouwendag te vieren in De Bolder.

Internationale vrouwendag organiseren wij in samenwerking met Be Happy, een initiatief van Vluchtelingenwerk, SMD Zaanstreek Waterland en De Bolder. Wekelijks komen vrouwen van allerlei nationaliteiten samen in De Bolder om elkaar te ontmoeten en deel te nemen aan de verschillende activiteiten. Deze activiteiten zijn erop gericht om naast elkaar ook Waterland en Nederlandse gebruiken beter te keren kennen. Elke week wordt er een activiteit aangeboden, op het gebied van ontmoeting, educatie en integratie.

Op woensdag 8 maart heeft u ook de mogelijkheid om kennis te maken met de vrouwen van Be Happy. Tussen 11.00 en 16.00 uur is er een gevarieerd internationaal programma in De Bolder.

Zo zijn er allerlei verwenactiviteiten. U kunt uw haren laten doen, uw wenkbrauwen laten epileren, een gezichtsmassage of manicure ondergaan, uw hand laten lezen, of een yoga of buikdansles volgen, of naar huis gaan met een mooie henna tekening. Voor de verschillende activiteiten vragen wij per activiteit een kleine bijdrage.

Naast deze verwenactiviteiten is er ook gelegenheid om met elkaar in gesprek gaan over verschillende thema’s rond deze dag, terwijl u geniet van de heerlijke zelfgemaakte hapjes die voor u klaarstaan.

Graag begroeten wij u op 8 maart om samen met u internationale vrouwendag te vieren. Aanmelden is niet nodig.

Bron: Sociaal Cultureel Centrum De Bolder

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services