Het kloppend hart van Waterland
Live

3FM Serious Request: De Lifeline komt naar Waterland!

Gepubliceerd: Vrijdag 07 december 2018 09:11

3FM Serious Request: De Lifeline komt naar Waterland!

Foto: Serious Request

Dit jaar redden NPO 3FM en het Rode Kruis levens met 3FM Serious Request: De Lifeline. In de week voor Kerst trekken teams met 3FM dj’s vanaf drie verschillende locaties een week lang te voet van actie naar actie.

De dj’s gaan 24 uur per dag op een barre tocht door heel Nederland om op kerstavond hopelijk aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht: de stad waar 3FM Serious Request in 2004 begon. Dit alles met als doel geld in te zamelen voor het Rode Kruis, waarbij het publiek een ‘eigen doel kan kiezen’: levens redden in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlogen en conflicten.

Door Waterland
Een van de drie teams, bestaande uit dj’s Sander Hoogendoorn en Eva Koreman, start op Vlieland, vervolgt hun tocht naar het vasteland van Friesland om via de Afsluitdijk in Noord-Holland aan te komen. Vanaf daar gaan ze op weg naar de eindbestemming: TivoliVredenburg in Utrecht. Onderweg doen zij op zaterdag 22 december tussen 15.00 – 21.00 uur ook Katwoude (De Zedde), Monnickendam en Broek in Waterland aan.
De DJ’s verwachten rond 16.00 uur in Monnickendam te zijn. Rotaryclub Monnickendam heeft al kenbaar gemaakt deze dag een extra actie bij hun kraam op de Middendam te organiseren. De opbrengst van deze ludieke actie komt ten goede aan Serious Request. Uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd bij te dragen aan deze actie. Omdat Sander en Eva ook door Broek in Waterland lopen, worden er inmiddels ook aldaar dergelijke acties opgezet. Voor aanmelding en meer informatie: info@broekerkerk.nl.

Oproep
Verenigingen, stichtingen, buurtcomités en andere geïnteresseerden in Waterland die zelf een actie willen organiseren en hun bijdrage willen overhandigen aan de DJ’s van Serious Request worden verzocht hun actie aan te melden op www.npo3fm.nl/seriousrequest. Vind de actie op een ander moment plaats dan zij in Waterland zijn, dan kun je je bijdrage natuurlijk ook komen overhandigen op de Middendam of bij de Broekerkerk!

Over Stichting Promotie Waterland
Onder de slogan ‘Waterland laat je verrassen’ is Stichting Promotie Waterland sinds 2010 actief in het verwezenlijken van het algemene doel om meer mensen in Waterland te laten recreëren en ervoor te zorgen dat zij langer blijven en vaker terugkomen. De activiteiten van de SPW zijn gericht op drie doelgroepen: inwoners, ondernemers en toeristen. De stichting heeft Informatiepunten in Monnickendam en Marken. Voor meer informatie gaat u naar www.vvvwaterland.nl. 
 
Bron: Stichting Promotie Waterland 
_________________________________________________

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services