Het kloppend hart van Waterland
Live

3e Live tv uitzending ‘Waterlandse Zaken’ op zondag 15 januari

Gepubliceerd: Zondag 08 januari 2017 15:02

Na twee succesvolle afleveringen van Waterlandse Zaken vindt zondag 15 januari de derde live tv uitzending plaats vanuit het sfeervolle BEUQZ te Monnickendam.

Een actueel praatprogramma van Omroep-PIM waar de gasten rond de tafel zitten en het ondernemen in Waterland centraal staat maar ook andere Waterlandse onderwerpen ter sprake komen. In deze uitzending zijn te gast: Peter Faber, acteur en optimist, Martine Thijs HR manager bij Henri Willig Groep te Katwoude, Emmy de Boer, gastvrouw bij Taverne de Visscher te Marken en Marten Horjus, bekende veelzijdige Waterlander.

Zij bespreken  actuele zaken en ervaringen met betrekking tot Waterland. Hoe werkt het in een bedrijf en welke zaken zijn van belang in Waterland. Ook nemen de gasten een voorwerp mee waarover zij vertellen waarom het voor hun een speciale betekenis heeft.

De vaste presentatoren van dit programma zijn Patty de Jong en Bert Schalkwijk.

De muzikale omlijsting wordt deze uitzending verzorgd door Gio Nijenhuis (10 jaar), winnaar van de ‘Gitaarschool Nederland Award 2016’

De uitzending begint om 11.15 uur vanuit BEUQZ Eten & Drinken, Middendam 10 te Monnickendam en is te volgen op kanaal 44 bij Ziggo en 328 bij KPN.

De volgende uitzendingen zijn 12 maart en 21 mei.

Voor het bijwonen van een uitzending, uitzending gemist en /of meer informatie, kijk op de website van Omroep-PIM bij Waterlandse Zaken: www.waterlandsezaken.nl. Of stuur uw vraag naar waterlandsezaken@omroep-pim.nl.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services