Het kloppend hart van Waterland
Live

30 jaar The Bayou Mosquito's in de Broeker Kerk

Gepubliceerd: Vrijdag 01 oktober 2021 15:51

30 jaar The Bayou Mosquito's in de Broeker Kerk

Foto: The Bayou Mosquitos

The Bayou Mosquito's vieren zondag 17 oktober hun dertigjarig bestaan in de Broeker Kerk met twee optredens. Ze spelen een lekkere vette gumbo uit het zuiden van de VS met belangrijke akoestische rollen voor de accordeon, mandoline, staande bas en slide gitaar. Gastzangeres Lucretia van der Vloot zal die middag in de Broeker Kerk nog wat extra peper door de Mosquito's Gumbo mengen!

Melting pot
Americana, Tex Mex, Cajun, Rhythm & Blues en Country zijn de ingrediënten in de melting pot van de muggen uit de Delta. Eigen werk en die van hun helden Hank Williams, Jim Reeves, Doug Sahm, Allen Toussaint, Ry Cooder, Flaco Jimenez en Los Lobos; de vier makkers zoeken altijd met veel plezier naar de juiste toon voor elke song.

Lucretia van der Vloot
Gastzangeres Lucretia van der Vloot is een gevierd film- en theateractrice en een geweldige zangeres. In 2019 was ze speciale gast bij The Bayou Mosquito's in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. Tijdens hun vrolijke muziekavond "Abel's Americanana" voegde ze extra soul en rhythm & blues toe aan het geluid van de groep.

Nieuwe cd: Compadres
De Mosquito's bestaan inmiddels 30 lentes en hebben het afgelopen jaar gebruikt om "COMPADRES" te maken, een jubileum fotoboek en cd. Hierop een 16-tal in Louis' home-studio opgenomen tracks waarop bijzondere gasten o.m. Tineke Schoemaker, Jeroen Kramer, Helen Botman, Peter van Vleuten, Jerney Kate, Beatrice & Vera vd Poel en Jan Donkers.

The Bayou Mosquito's 30 jaar vindt plaats op zondag 17 oktober om 14.30 EN 17.00 uur in de Broeker Kerk in Broek in Waterland. Meer informatie: www.broekerkerk.nl

Bron: Broeker Kerk

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services