Het kloppend hart van Waterland
Live

27e Waterland Halve Marathon op zondag 11 juni

Gepubliceerd: Zaterdag 27 mei 2017 10:58

27e Waterland Halve Marathon op zondag 11 juni

Zondag 11 juni gaat er weer een grote groep enthousiaste hardlopers van start tijdens de 27e Waterland Halve Marathon georganiseerd door de Atletiek Vereniging Monnickendam en misschien is dit ook wel iets voor jou? Naast de halve marathon zijn er natuurlijk ook de traditionele 10 km en 5 km loop en de 1500 jeugdloop.

Het parcours van de halve marathon is gelijk aan die van vorig jaar en voert langs de Waterlandse Zeedijk naar het karakteristieke Paard van Marken en terug. Het uitzicht op het Markermeer is fenomenaal en wordt gratis bijgeleverd! Mocht de halve marathon toch nog iets te ver zijn dan zijn de 5 of 10 km lopen prima alternatieven op een evenzo mooi parcours. De start en finish van alle afstanden is zoals in vorige edities op de atletiekbaan van AV Monnickendam op het sportpark Markgouw in Monnickendam. De jeugdloop start om 10.15 uur, de halve marathon om 10.30 uur, de 5 km om 10.40 uur en de 10 km om 10.50 uur.

Meer informatie en het online inschrijvingsformulier is terug te vinden op de website van AV Monnickendam: www.avmonnickendam.nl.

Voor eventuele verdere vragen kunt u terecht bij Lydia Brouwer, tel. 06-50252088.

Is hardlopen ook jouw sportieve uitje en ga je de uitdaging met jezelf graag een keer aan dan zien we je hopelijk op 11 juni aan de start!

Voor meer informatie: www.avmonnickendam.nl

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services