Het kloppend hart van Waterland
Live

1e Sportcafé Waterland; ben jij er ook bij?

Gepubliceerd: Vrijdag 18 februari 2022 17:25

1e Sportcafé Waterland; ben jij er ook bij?

Foto: SCC De Bolder

Op woensdagavond 2 maart, van 19.00 tot 21.45 uur, wordt in Monnickendam het 1e Sportcafé Waterland georganiseerd door Team Sportservice.

Buurtsportcoach Rachel Plaggenburg - net verkozen tot 'Buurtsportcoach van het jaar' - : "Deze avond stond eigenlijk al eerder gepland, maar kon vanwege de coronamaatregelen helaas niet doorgaan. Nu er een nieuwe datum bekend is, hoop ik natuurlijk op net zoveel enthousiasme als toen. Ik kijk er naar uit om alle sport- en beweegaanbieders uit de gemeente Waterland met elkaar in contact te brengen!"

Creatief denken
Tijdens deze avond werpen we een frisse blik op onder andere het vervolg van het sportakkoord en het creëren van (nieuwe) kansen om de zichtbaarheid als sportaanbieder te vergroten. Dat doen we alleen niet op een ‘gewone’ manier. We zetten, onder begeleiding van Start2Create, je brein op scherp met diverse creatief denken tools, zodat je vanuit onverwachte hoek tot unieke en praktische ideeën komt. Interactie, energie en een lach zijn gegarandeerd.

Programma en locatie
De avond zal om 19.15 uur worden geopend door de wethouder. Daarna volgt de workshop van Start2Create en krijg je nog informatie over de Waterlandse Sportprijs. Na afloop heb je tijdens de netwerkborrel de mogelijkheid om sport- en beweegaanbieders uit de gemeente te ontmoeten. Locatie: De Bolder, ’t Spil 1 in Monnickendam.

Aanmelden
Wil je ook aanwezig zijn? Stuur dan een mail voor 23 februari naar Rachel Plaggenburg via rplaggenburg@teamsportservice.nl. Het aantal plaatsen is beperkt en er zijn maximaal twee personen per vereniging toegestaan.

Bron: Gemeente Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services