Het kloppend hart van Waterland
Live

12e Marker Open Jeu de Boules Kampioenschap op 21 augustus

Gepubliceerd: Dinsdag 09 augustus 2016 19:52

Dit jaar vindt op zondag 21 augustus op het sportcomplex van Sportvereniging Marken voor de 12e keer het Marker Open Jeu de Boules Kampioenschap plaats.

Uiteraard zal de organisatie weer zorg dragen voor een Frans aandoende sfeer, in de vorm van een wijntje, hapje en stokbroodje/toastje. Het weer heeft de organisatie uiteraard niet in de hand, maar de afgelopen paar jaren was er steeds sprake van Frans weer.

Heeft u in de afgelopen vakantie een jeu de boules bal gegooid op de Franse banen en wilt u gewoon eens lekker ontspannen een balletje gooien, dan bent u van harte uitgenodigd om naar het sportcomplex te komen en u in te schrijven. De inschrijving start op zondag 21 augustus om 11.30 uur. De wedstrijden beginnen om 12.00 uur.

Vorig jaar waren er twee├źntwintig deelnemers, welke verdeeld waren in twee poules van vijf en twee poules van zes. De beste twee van elke poule gingen door naar de kwartfinale. Vervolgens volgde de halve finale en uiteindelijk de finale.

De winnaar van vorig jaar is Klaas Peereboom. In 2006 en 2013 wist hij ook al het toernooi op zijn naam te schrijven. Wint hij dit jaar weer? Of gaat een ander met de cup met de grote oren aan de haal?

Bron: www.MarkerNieuws.com

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services