Het kloppend hart van Waterland
Live

12,5 jaar Stichting Vaarwens gevierd met vrijwilligers

Gepubliceerd: Zondag 06 oktober 2019 14:53

12,5 jaar Stichting Vaarwens gevierd met vrijwilligers

Foto: Stichting Vaarwens

Zaterdag 5 oktober werd het 12,5 jaar bestaan van Stichting Vaarwens gevierd met een gezellige avond met alle vrijwilligers bij Sail en Surf Center in Monnickendam.

Stichting Vaarwens van Evert en Inge is een begrip in Waterland. Zij bieden inmiddels al meer dan 12,5 jaar mensen die terminaal ziek zijn een mooie dag op hun boot, de Meander. Ze zijn druk bezig met de realisatie van een andere boot om nog meer mensen zo’n fijne dag aan boord te kunnen laten beleven. Ter gelegenheid van het 12,5 jaar bestaan publiceerde Evert Stel eerder dit jaar al een boek getiteld "Als zoenen water waren... zou ik jullie de zee geven!".

12 ½ jaar Stichting Vaarwens werd gevierd met een borrel en een heerlijk diner (gemaakt voor Margrite) voor alle vrijwilligers bij Sail & Surf Center van Marc Schuurman in Monnickendam. Na een korte toespraak van Inge, Evert en Harrie, waarin alle vrijwilligers werden bedankt voor hun inzet, werd de avond gezellig samen doorgebracht. Inge de Graaf: "Wat voelt het ontzettend rijk om zoveel lieve enthousiaste mensen om Vaarwens heen te hebben die de stichting een warm toedragen. We gaan op naar de 25!!".

Joke Vink maakte een compilatie van de avond die je hier kunt bekijken: https://youtu.be/1pfhcizDChY.

Bron: Stichting Vaarwens

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services