Het kloppend hart van Waterland
Live

't Voetlicht brengt muzikale theatrale wandeling op Marken

Gepubliceerd: Dinsdag 17 december 2019 17:35

't Voetlicht brengt muzikale theatrale wandeling op Marken

Foto: Adriana Stam

Toneelvereniging ’t Voetlicht kondigt haar voorstellingen aan als muzikale theatrale wandelingen die in december maar liefst tien keer opgevoerd worden. Afgelopen weekend was de aftrap met zes voorstellingen in weerbarstig najaarsweer. Maar dat deed niets af aan de beleving en het spel.

Als onbevangen kijker in de comfortabele stoelen van het Hof van Marken word je meegenomen in de beslommeringen van drie mannen die elkaar bij toeval ontmoeten maar een gemene deler hebben. Als het hele gezelschap op niet mis te verstane wijze uit de herberg is gezet, volgt een bevreemdende tocht over de werf, door tuinen, over water naar een verlaten plek. 

Je maakt als kijker deel uit van het theater en je wordt aan het denken gezet over de betekenis van het Licht. Vooral welke rol je daar zelf in hebt. Niet alleen een compliment voor de spelers en de zangers die in weer en wind hun rol met verve uitvoeren, maar ook voor degene die achter de schermen veel werk hebben verricht om deze bijzondere wandeling door een deel van de historische kern van Marken mogelijk te maken.

Onder regie van Lowina Zondervan en met dank aan de spelers, zangers, decormakers, zangcoach, kostuummakers, techniekers, grafiekers en niet te vergeten de sponsoren die het allemaal mede mogelijk hebben gemaakt.
 

Bron: Toneelvereniging 't Voetlicht

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services