Het kloppend hart van Waterland
Live

't Spotje brengt "Ode aan de verbeelding"

Gepubliceerd: Dinsdag 23 november 2021 09:35

't Spotje brengt

Foto: t Spotje

Na twee afgelastingen werd het vrijdagavond 12 november nog even heel spannend, maar gelukkig konden de jeugdspelers van ’t Spotje toch laten zien waartoe zij in staat zijn met de opvoering van Alice in Wonderland.

Met het vullen van ontstane lege plekken en inpassen van heel jonge nieuwe spelers was de vraag of het elftal wel zou gaan draaien. Het werd een draaimolen. Wij zagen het spelplezier en de soepele interactie tussen de spelers van de planken spatten en hoefden alleen maar voor even alles te vergeten om ons te laven aan een hele fijne en warme toneelavond. 


Het was de humor van de omgekeerde realiteit en de tijdloosheid van de klassieker Alice in Wonderland. Daphne de Waart was fenomenaal als Alice en een natuurtalent in het geweldige frame dat haar medespelers haar boden.

Een ode aan de verbeelding en een zucht van opluchting na alle beperkingen waarin we al zolang verkeren. Achter in de zaal zaten de oude veteranen van het licht, geluid, productie, decor, grime, kostuum, kortom de hele ploeg die er zorg voor draagt dat de jeugd op het podium deze twee dagen onwaarschijnlijk mooi kon schitteren.

Driemaal hoera voor ’t Spotje van toneelvereniging Marken die de verjaardag van Alice zo uitbundig vierden onder regie van Lowina Zondervan.

Tekst: P. Janssen / Foto's: 't Spotje en J.C. Boes

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services