Het kloppend hart van Waterland
Live

Biljartclub Vrouwen met Ballen zoekt leden

Gepubliceerd: Woensdag 24 juli 2019 15:47

 Biljartclub Vrouwen met Ballen zoekt leden

Foto: Biljartclub Vrouwen met Ballen

Biljartclub Vrouwen met Ballen uit Oosthuizen stuurde PIM een e-mail waarin ze aangaven nieuwe leden te zoeken, en of wij misschien hun oproep wilden plaatsen. Natuurlijk willen we dat...

Biljartcub Vrouwen met Ballen komt elke 4e vrijdagavond van de maand samen in cafe-restaurant-bruin café Ans & Piet in Oosthuizen, al 45 jaar een begrip, en het ligt zeer centraal op diverse wandel-, fiets- en motorroutes. De lijnbus 314 vanuit Amsterdam of Hoorn stopt op een paar minuten lopen. Maar voor mensen uit de omgeving Oosthuizen, Edam, Hoorn en omstreken is het ook gemakkelijk om er naartoe te fietsen. Naast het etablissement is een gratis parkeerterrein als je met de auto komt.

Ervaring met biljarten is voor deelname niet nodig, want dat leren de deelnemers (elkaar) spelenderwijs. Maar ook gewoon plezier hebben en nieuwe vrouwen leren kennen op deze gezellige avond, of nieuwe vriendschappen sluiten, is net zo belangrijk.

Bij minimaal 4 deelnemers wordt er gestart en bij 10 deelnemers zit het vol, omdat iedereen met biljarten aan de beurt moet komen. Maar dan kun je gewoon de volgende keer meedoen.

Miranda van Dijk van Biljartclub Vrouwen met Ballen: "Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan onze Biljartclub, er is geen leeftijdgrens of opleidingswens. Wél hopen we dat je vrolijkheid, sportiviteit en interesse voor de deelneemsters en het biljarten meebrengt en graag nieuwe contacten legt! En is dat het geval dan zien we je graag bij Biljartclub – Vrouwen met Ballen!"

Voor meer info en aanmelden ga naar: https://biljartenvoorvrouwen.wordpress.com of stuur een e-mail naar biljartclubvrouwenmetballen@gmail.com

Bron: Biljartclub Vrouwen Met Ballen

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services