Het kloppend hart van Waterland
Live

‘Juliana’ speelt zaterdag van ‘Bossa Nova tot Polonaise’

Gepubliceerd: Zondag 11 november 2018 17:57

‘Juliana’ speelt zaterdag van ‘Bossa Nova tot Polonaise’

Foto: Marker Nieuws

Dorpshuis Het Trefpunt op Marken wordt zaterdag 17 november omgetoverd tot ‘Danspaleis’. In dit danspaleis geeft de Christelijke muziekvereniging ‘Juliana’ haar najaarsconcert met als thema ‘Dance Dance Dance’. Er zullen bij de muziek van ‘Juliana’ verschillende dansen worden uitgevoerd van Bossa Nova tot Polonaise. De avond begint om 20.00 uur.

Een groep street dance meisjes zullen dansen bij de muziek van het leerlingenorkest onder leiding van Sascha Ewouds. Dansteam ‘United Flavours’ uit Volendam onder leiding van Susan Koning, zal ook hun kunsten komen vertonen. Zij hebben al meerdere nationale en internationale prijzen gewonnen. Het dansteam is in 2016 Nederlands kampioen Hip Hop geworden. United Flavours komt met negen dames naar Marken en dansen niet alleen Hip Hop, maar ook Disco en Rock en Roll en alles op muziek van het grootorkest van Juliana onder leiding van Henk Ummels.

Een ballroomdanspaar uit Amsterdam gaat de ‘Bossa Nova’ showen op de muziek ‘The Girls of Jobim’. In de pauze zal er door het danspaar een korte workshop worden gegeven, waarbij iedereen wordt uitgenodigd voor de quickstep.

 
Presentatie van de avond is in handen van Robin Visser uit Enkhuizen. Hij zal niet alleen presenteren, maar ook zal hij wat liedjes gaan zingen. Robin is vocalcoach, zanger en drummer en hij zal de bezoekers tevens door de avond heen leiden.
 
Ter bestrijding van de onkosten worden er in de pauze loten verkocht, waarmee mooie prijzen gewonnen kunnen worden.
 
Bron: Pieter Pereboom / www.markernieuws.com

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services