Het kloppend hart van Waterland
Live

‘Jubelnacht’ met Hans Dulfer in Kerk Beets

Gepubliceerd: Woensdag 02 december 2020 13:33

‘Jubelnacht’ met Hans Dulfer in Kerk Beets

Foto: Groeneveld

Vanaf najaar 2020 is de Dulfer-80 band te horen, in ruime aanloop naar het feest in de Melkweg ter gelegenheid van zijn verjaardag op 28 mei 2021, en nog ver daarna. En op zaterdag 19 december treedt hij op in de Kerk van Beets.

Wie is er niet groot geworden met de genadeloze sax sound van Hans Dulfer? Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (Perikels, Reflud, Big Boy) heeft hij zich opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland. Om te vieren dat de nog immer opzwepend opererende saxofonist zich al vijfenzestig jaar een slag in de rondte speelt én dat hij op 28 mei 2020 de leeftijd van tachtig jaar heeft bereikt, presenteert Dulfer een nieuwe, niet-te-missen band. Met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire doorspekt met notoire Dulferklassiekers. 


Daarnaast speelt hij nog geregeld met de succesvolle formaties Dulfer Jazz en Dulfer Plays Blues. Blik samen met Dulfer terug op de toekomst zonder spijt en vier feest alsof morgen nooit bestaan heeft. Wij verheugen ons er bijzonder op dat wij hem tijdens dit jubileumjaar bij ons mogen verwelkomen. Dulfer staat garant voor een swingende aanloop naar de Kerstdagen, wees er snel bij en mis dit spektakel niet in de kerk van Beets!

Zijn Jubelnacht viert Hans in verband met Corona met twee voorstellingen: om 20.30 uur en om 22.00 uur (uitverkocht). Voor de voorstelling van 20.30 uur is nog een aantal kaarten beschikbaar

Op dit moment mogen er, in verband met de voorschriften van de veiligheidsregio en de regering, maximaal dertig toeschouwers aanwezig zijn bij een voorstelling. Buitengewoon intiem dus en veilig voor iedereen.

Bron en meer informatie: www.kerkbeets.nl

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services