Het kloppend hart van Waterland
Live

Stap in de wereld van het paard bij Manage De Drie Merriën tijdens de Open Managedagen

Gepubliceerd: Woensdag 06 september 2017 14:56

Stap in de wereld van het paard bij Manage De Drie Merriën tijdens de Open Managedagen

Foto: De Drie Merrien

Paardensport Vereniging De Broekerruiters organiseert in samenwerking met Manege De Drie Merriën een kijkje in de wereld van het paard tijdens de Landelijke Open Manegedagen op zondag 17 september.

Kom op zondag 17 september met het hele gezin naar de Open Manegedagen op Manege De Drie Merriën en stap in de wereld van het paard! De open dag is van 10:00 tot 17:00 en gratis toegankelijk voor iedereen.

De Open Dag is een prima gelegenheid om de sfeer te komen proeven. Op het programma staan in de ochtend clinics “Op naar de top” gegeven door internationaal Grand Prix dressuur amazone Janette Bouwman. ‘s Middags staan er demonstraties op het programma van onder andere:
- Bixie
- Dressuur - leden Broekerruiters viertal
- Springen
- Crosswedstrijd

Leden van Paardensport Vereniging De Broekerruiters en manege-eigenaar Janette Bouwman zijn aanwezig om toelichting te geven op het bedrijf, de lessen en de mogelijkheden om op een leuke en veilige manier te leren paardrijden en mee te doen aan wedstrijden. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Bij Manege De Drie Merriën en Paardensport Vereniging de Broekerruiters is er voor iedereen wat. Vanaf 6 jaar kunnen kinderen manegelessen in dressuur en springen nemen en ruiters met wedstrijdambitie kunnen hier deskundige training, instructie en individuele coaching krijgen.

Nationale Sportweek
De Open Manegedagen zijn in het laatste weekend van de Nationale Sportweek, een initiatief van NOC*NSF om sporten en bewegen te promoten. Tijdens deze week openen honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en –demonstraties.

Waar?
Manege De Drie Merriën
Belmermeer 1a
1151 ED Broek in Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services